English Version

Συνάντηση Προέδρου Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO κας Τζιτζικώστα με επικεφαλής Τομέα Ισότητας Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος κα Βρύνα

Την Πέμπτη 15 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της Προέδρου της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO κας Αικατερίνης Τζιτζικώστα και της επικεφαλής του Τομέα Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) κας Φωτεινής Βρύνα.

Στη συνάντηση έγινε λόγος για τις μέχρι τώρα δράσεις της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και του Γραφείου Ισότητας των Φύλων της ΕΝ.Π.Ε., καθώς και για μελλοντικές συνέργειες στα πεδία της ισότητας, του πολιτισμού, των επιστημών, της παιδείας και της επικοινωνίας.

Η προώθηση της δικτύωσης, η συνεργασία με κυβερνητικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς, καθώς και με την κοινωνία των πολιτών, είναι βασικές προτεραιότητες της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής, κάτι που εκφράζει και το Γραφείο Ισότητας των Φύλων της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας. Άλλωστε, δεν χωρά αμφιβολία ότι μέσα από τέτοιες συνεργασίες προκύπτει ένα πιο άρτιο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Οι δύο φορείς, επικυρώνοντας στα παραπάνω, συμφώνησαν να προβούν στην υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ τους το επόμενο χρονικό διάστημα.

Κοινοποίηση στα Social media

Facebook
Twitter
LinkedIn