English Version

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

Προκειμένου να υποβάλετε την αίτηση υποψηφιότητάς σας στην τελική φάση της προκήρυξης, παρακαλούμε, όπως θελήσετε να ακολουθήσετε τα κάτωθι βήματα:

  • Επισκεφθείτε την ηλεκτρονική πλατφόρμα των Βραβείων στο σύνδεσμο: http://www.hellenic-commission-educational-awards.com.
  • Εφόσον ανήκετε στους επιτυχόντες εκπαιδευτικούς της πρώτης φάσης, πραγματοποιείστε είσοδο στην πλατφόρμα με το όνομα χρήστη και τον κωδικό που είχατε δημιουργήσει στην πρώτη φάση.
  • Επιλέξτε από το κεντρικό μενού την καρτέλα «Διαδικασία υποβολής υποψηφιότητας». Κάντε κλικ στον υπερσύνδεσμο «λεπτομερή έκθεση».
  • Το αρχείο κειμένου που ανοίγει, θα πρέπει να αποθηκευτεί τοπικά, με όνομα αρχείου το ονοματεπώνυμο σας με πεζούς λατινικούς χαρακτήρες (π.χ. nikospapadopoulos.docx).
  • Συμπληρώστε το έγγραφο της  λεπτομερούς έκθεσης.
  • Για να υποβάλλετε το έγγραφο, πηγαίνετε στην καρτέλα «Αρχική σελίδα» και κάντε κλικ στο κουμπί «Υποβολή αίτησης για την τελική φάση».
  • Εν συνεχεία επιλέξτε την καρτέλα «Υποβολή αίτησης».
  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ανεβάστε το αρχείο της αίτησής σας για τη δεύτερη και τελική φάση.
  • Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πατήστε το κουμπί «Υποβολή Αίτησης» που βρίσκεται  στο τέλος της εν λόγω σελίδας

Σημείωση: Το έγγραφο της λεπτομερούς έκθεσης θα πρέπει να είναι αρχείο τύπου doc, docx, pdf ή zip και να περιέχει απαραιτήτως τα κάτωθι:

  1. Συμπληρωμένη την φόρμα αίτησης τελικής φάσης (Λεπτομερής Έκθεση)
  2. Τα σαρωμένα Τεκμήρια Τυπικών Προσόντων (πτυχία, μεταπτυχιακά κ.λ.π.) σε μορφή ενσωματωμένων εικόνων μέσα στην φόρμα της αίτησης
  3. Οπτικοακουστικά Τεκμήρια (στην ενότητα αυτή θα επικολλήσετε φωτογραφίες και συνδέσμους με βίντεο ή τραγούδια που έχετε υλοποιήσει σε   συνεργασία με τους μαθητές στο πλαίσιο του/των  project που περιγράφετε στην αίτησή σας).Συμπληρωμένη την φόρμα αίτησης τελικής φάσης (Λεπτομερής Έκθεση)
  4. Τα σαρωμένα Τεκμήρια Τυπικών Προσόντων (πτυχία, μεταπτυχιακά κ.λ.π.) σε μορφή ενσωματωμένων εικόνων μέσα στην φόρμα της αίτησης
  5. Οπτικοακουστικά Τεκμήρια (στην ενότητα αυτή θα επικολλήσετε φωτογραφίες και συνδέσμους με βίντεο ή τραγούδια που έχετε υλοποιήσει σε   συνεργασία με τους μαθητές στο πλαίσιο του/των  project που περιγράφετε στην αίτησή σας).

Κοινοποίηση στα Social media

Facebook
Twitter
LinkedIn